Nieuwe klanten aantrekken

In de meeste gevallen moeten ondernemers steeds weer nieuwe klanten aantrekken. Het komt maar zelden voor dat een enkele klant voldoende oplevert om het gehele jaar op te kunnen teren. Daarom is marketing zo vreselijk belangrijk. Marketing verschilt in grote mate van branding. Toch zijn veel starters meer bezig met branding van de onderneming terwijl hardcore klantenwerving eigenlijk net zo belangrijk is.

De uitdaging voor de meeste ondernemers is dat marketing en nieuwe klanten aantrekken niet met de paplepel is ingegoten. Daarom zijn boeken en cursussen zoals get all the clients you need zo belangrijk. Het helpt ondernemers namelijk de gedachten te ordenen en verder te kijken dan lastige maar vooral weinig succesvolle technieken die door veel starters worden gebruikt.

Het ondernemen wordt in Nederland fiscaal gestimuleerd. Dit lijkt niet altijd zo te werken toch zijn er een aantal fiscale voordelen die het daarmee voor de ondernemer ineens een stuk interessanter maken. Maakt men namelijk winst, dan is slechts een deel van deze winst belastbaar. Daarmee wordt succes en doorzettingsvermogen dus eigenlijk beloond. Eens temeer een reden om vanaf het allereerste moment voortvarend van slag te gaan.

Nieuwe klanten aantrekken zorgt voor de levensvatbaarheid van een onderneming. Het is daarom extreem belangrijk dit onder de knie te krijgen. Denk hier niet te licht over want zonder nieuwe klanten, geen omzet. Dat het allemaal niet zo lastig hoeft te zijn leert u in het bovenstaande boek of de bijbehorende (gratis) cursus. Grijp dus snel uw kans en bouw een duurzame onderneming waarbij omzet en winst optimaal zijn.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: